Harmolux aluminium vouwdeuren

Geniet meer van je tuin, balkon of terras! Door het plaatsen van een vouwdeur van Harmolux brengt u het buitengevoel naar binnen. Doordat Harmolux gebruik maakt van meerdere leveranciers kunnen wij u altijd de beste optie voor uw situatie bieden tegen de meest gunstige prijs! Door ons meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u bijstaan op alle gebied bij de keuze en installatie van uw vouwdeur.

 

Voordelen van een vouwdeur

Een vouwdeur biedt u de opportuniteit om alle vleugelelementen zijdelings - zowel volledig links als volledig rechts of gesplitst - in accordeonvorm samen te vouwen. Hierdoor ontstaat een volledig vrije raamopening die een perfect panoramisch uitzicht biedt over de omgeving. Zo kunt u genieten van een ongehinderd zicht. Vergroot uw leefruimte met vouwdeuren door ze op zomerse dagen helemaal open te zetten. Maak zo 1 geheel van uw huis en tuin. De lange levensduur en het uitmuntende design maken de vouwdeuren tot een aantrekkelijke investering waar u jarenlang plezier van heeft.

Meer over ons

Harmolux is een familiebedrijf dat zich al meer dan 30 jaar focust op kwaliteit- en service. Wij kiezen er dan ook bewust voor om de productie, evenals de plaatsing in eigen handen te houden. In onze eigen atelier vervaardigen we iedere constructie met zorg en zo staan wij garant voor een kwalitatief hoogstaande afwerking en een zeer gunstige prijs en vooral niet te vergeten een correcte dienst na plaatsing. Het plaatsen van uw vouwdeur laat u best over aan een specialist, iemand die het vak door én door kent, een bedrijf waar de kennis van vader op zoon wordt doorgegeven.